x

Nyitvatartás és elérhetőség változás 2021.01.01-től Részletek a blogon...

2021.01.05. 12:26
x

A kialakult helyzet miatt átmenetileg csak házhoz szállítással vásárolhatóak termékeink. Részletek a blogon.

2020.03.16. 17:18
x

A Facebook bejelentkezés átmenetileg nem működik. Az elfelejtett jelszó funkció használatát javasoljuk. Bővebben ->

2018.12.07. 15:23
x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához.

ÉrtemTovábbi információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Ajanlat_01_large
middle_star_badge
52-56%

Bővebben a "MARSMALLOW és HUNGARIKUM POHÁRDESSZERT KÉSZÍTŐ Élménytanfolyam" ajánlatról

Érdekel a konyhaművészet? Szeretnél családodat és vendégeidet profin elkészített ínyencségekkel kínálni? Mi ismét egy nem mindennapi workshoppal készültünk, melyet a kezdő és a haladó ‘konyhatündéreknek’ is ajánlunk – MARSMALLOW és HUNGARIKUM POHÁRDESSZERT készítő élménytanfolyamok a Bourbon kreatív élmény konyha jóvoltából, a XIV. kerületben!

  • Az elkészült desszerteket mindenki hazaviheti!!!
  • A tanfolyam időtartalma 4 óra
  • Kiscsoportos, a létszám max. 10 fő
  • Az alapanyagokról a Bourbon Konyha gondoskodik

MARSMALLOW készítő élménytanfolyam

  • Sipos Péter cukrászmesterrel
  • Időpont: 2015. január 19., 17 óra

Amerikai cukros családfilm záró jelenete, amikor a tábortűz mellett ülő família – kiknek arcát megvilágítja a tűz – kedélyesen beszélget, énekel és mályvacukrot sütöget. A mályvacukor mára teljesen eggyé vált a nagy amerikai álommal, pedig hajdanán még az egyiptomiak torokproblémáit volt hivatva orvosolni.

Az általunk ismert, megfogható, csomagolható, darabolható mályvacukor, pillecukor vagy habcukor létrejötte azonban sokáig váratott magára. A XIX. századi Franciaországban kezdték el keresztezni a cukor gyógyító hatását az gasztronómiai élvezettel, s a franciák állították elő a mályvacukros bonbont, azaz a pâte de guimauve-ot. A bonbon alapjául szolgáló levet tojásfehérjével, kukorica sziruppal és cukorral felverték, így jutottak egy viszonylag szilárd, kissé habos masszához. A későbbiekben a tojás szerepét átvette a zselatin, s a mályvacukor megkapta a ma is oly jellemző rugalmas textúráját. Ekkor vált gyógycukorkából édességgé.

A mályvacukrot leggyakrabban magában, nyersen vagy pirítva fogyasztják. Az apróbb cukrokat gyakran teszik forró csokoládéba, kakaóba, illetve a nagyobb, pálcára tűzött példányokat olvasztott csokoládéba mártva kínálják. A hálaadási vacsorán is megjelenik a mályvacukor, ahol az édesburgonyához szokás apróbb mályvacukrokat keverni.

HUNGARIKUM POHÁRDESSZERT

  • Gömöry Dóri cukrásszal
  • Időpont: 2015. január 22., 17 óra

A pohárdesszert egy nagyon közkedvelt desszert, hiszen könnyen elkészíthető azok számára is, akik nem „mesterek” a konyhában. Nem kell hozzá különösebb tudás, de annál több fantázia szükségeltetik.
A pohárdesszert létezik egyszerű, pudinghoz hasonló kivitelben, friss gyümölccsel, akár csoki darabokkal, úgynevezett hideg desszert. Mostanság „divatos” a hagyományos sütemények pohárban való tálalása, gyakorlatilag bármi elkészíthető egy tálkában vagy pohárban.
Megtudhatjuk hogyan készítsünk 3 hagyományos magyar desszertet pohárban: Somlói galuskát, Rákóczi túrós és Mákos gubát.

Ha részt veszel a gyorstalpaló tanfolyamokon, profi desszertekkel kínálhatod meg édesszájú ismerőseidet! Garantáltan megnyalják mind a tíz ujjukat!

Tanuld velem!

Fontos tudnivalók
A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 0. munkanaptól, 7 napon keresztül váltható be.
Információk a beváltásról

Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel! A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre!

Partnerünk

Cím: 1148 Budapest
Fogarasi út 45-51. II.emelet ( A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!)

Email cím: info@bourbonkonyha.hu

Telefonszám: 06307482010

Weboldal:
bourbonkonyha.hu

Kérjük, válassz! (Az azonnal átvehető termékek a * -al jelölt csoportokban vannak)
02_middle
middle_star_badge
56 %

GÖMÖRY DÓRI a workshop vezetője: "Hiszek abban, hogy jó desszertet, süteményt bárki tud készíteni, aki szívét, lelkét belerakja a műbe! Imádom a szakmámat, sőt gyerek koromtól kezdve szívesen mozogtam a konyhában. Vallom, hogy sose késő tanulni, hiszen minden tudás gyarapítható. Kedvenceim közé tartoznak a modern, újragondolt sütemények, mint macaron, petite fours, mignon és a sós édességek..
Várok Mindenkit nagy szeretettel, aki kicsit is érdeklődik és szívesen készít velem valami “új” desszertet!"

 
15.990 Ft helyett
6.990 Ft
Lejárt :(
01_middle
middle_star_badge
52 %

SIPOS PÉTER – a workshop vezetője: “13 évvel ezelőtt kezdtem a szakmát és azon a véleményen vagyok, hogy az ember mindig tanul, fejlődni kell és fontos továbbadni az elsajátított tudást, hogy mások is megélhessék azt az örömet, amit a sütés-főzés okoz. Persze akár könyvből is lehet új technikákat tanulni, amikor az ember már eljut arra a szintre, hogy az alapokat magáénak tudhatja, de mindenképpen fontosnak tartom az oktató támogatását. Reménytelen tanítvány nem létezik, mindig a tanítón múlik, hogyan adja át a tudását.
A Bourbon Konyhában különböző kurzusokat tartok, mert mindig is az alkotás öröme vonzott a leginkább, hogy másoknak örömet szerezzek. Az ételek, legyen szó cukrász vagy pék termékekről maguk a változatosság a sokszínűség, hiszen ebben a szakmában a látvány és az ízlelő bimbók játsszák a legnagyobb szerepet.
A Bourbon kurzusai a kreativitásnak adnak otthont, egy hely ahol nincsenek határok, és a részvevők egy különleges gasztronómiai kiránduláson vehetnek részt. Mindenkit sok szeretettel várok, akik szeretnék megismerni ezt a csodás édes világot!”

 
12.990 Ft helyett
6.190 Ft
Lejárt :(