Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel időpont egyeztetés céljából! Előzetes bejelentkezés szükséges a +3670/299 62 99-es telefonszámon (H-P 11-17 között). Telefonos bejelentkezéskor meg kell adnod a kuponkódodat. 10 napon belüli lemondást nem fogadnak el, abban az esetben a kupont beváltottnak tekintik. A kinyomtatott kupont vidd magaddal! Más kedvezménnyel nem összevonható.
Cím:
1011
Budapest
Szilágyi Dezső tér 1. (Ízbistro)
Email cím: hello@easetherapy.hu
Telefonszám: 06702996299
Weboldal:
www.easetherapy.hu
Az egész estés süti klub keretében el fogtok készíteni 5 különböző, alternatív liszttel, cukor nélkül készített tortát, süteményt, ráadásként a kurzus végén mindenki hazavihet 1 teljes tortát!
Egy kis ízelítő az EASE Therapy süti klubjának repertoárjából:
LISZTEK: Mandula • Kókusz • Dió • Zab • Rozs
Az egész estés sütő klub keretében el fogjátok készíteni a legdivatosabb édességek mini-királyát, a francia Macaront, alternatív liszttel, mesterséges színezékek nélkül, ráadásként a kurzus végén mindenki hazaviheti csodás Macaron kollekcióját!
Mi is az a Macaron?
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék (esetünkben például 70%-os csokoládé, mák vagy pisztácia) felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.
Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
Az egész estés sütő klub keretében el fogjátok készíteni a legdivatosabb édességek mini-királyát, a francia Macaront, alternatív liszttel, mesterséges színezékek nélkül, ráadásként a kurzus végén mindenki hazaviheti csodás Macaron kollekcióját!
Mi is az a Macaron?
A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék (esetünkben például 70%-os csokoládé, mák vagy pisztácia) felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.
Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.
Az egész estés süti klub keretében el fogtok készíteni 5 különböző, alternatív liszttel, cukor nélkül készített tortát, süteményt, ráadásként a kurzus végén mindenki hazavihet 1 teljes tortát!
Egy kis ízelítő az EASE Therapy süti klubjának repertoárjából:
LISZTEK: Mandula • Kókusz • Dió • Zab • Rozs
Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.