Amennyiben te vagy megajándékozottad nem tudtok megjelenni, a kupon átruházható.
A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre. Bejelentkezni Partnerünk weboldalon keresztül kell (www.bonitaart.hu) a “jelentkezem” gombra kattintva, az űrlapot beküldve – a kuponkódot meg kell adni.
Cím:
10174
Budapest
Izabella utca 6.
Email cím: hello@bonitakompania.hu
Telefonszám: 06302354626
Weboldal:
www.bonitakompania.hu
Készíts egészséges desszerteket zöldségből! Menü:
“Vannak elsőre szokatlannak hangzó dolgok, de ha ezekre csípőből nemet mondanánk, most nem létezne a fapados repülő vagy a Himalája sós bőrradír. A kakaó és a cékla párosítása is elsőre furának hathat, de hidd csak el nekünk: aki esélyt ad a különös párosnak, annak mennyei ízek, csodálatos színek és krémes finomságok lesznek a jutalmai az egészségesebb étkezés tudatával párosítva. Mind ezt szénhidrát csökkentett formában készítheted el kurzusunkon, így engedélyt adhatsz magadnak a napi süteményfogyasztásra, vendégeid pedig nálad ízlelhetik meg először a modern finomságokat. Minden évszak tartogat számunkra olyan ínycsiklandó zöldségféléket, melyeket desszertjeinkhez is bátran felhasználhatunk. Ismerkedj meg velük ennek az izgalmas, 4 órás kurzusnak a keretében te is! Lehetséges zöldségből finom édességet készíteni? Bizony, így van. A jól bevált receptek megismerése mellett a cékla, répa és az avokádó jótékony hatásairól is tájékozódhatsz. Készíts izgalmas, újszerű, egészséges zöldségeket tartalmazó és mennyeien finom édességeket – sokkal jobb végzet lesz ez a növények számára is, mint bármilyen főzelék lehetne! Gondolnád, hogy az egyes zöldségek és gyümölcsök fruktóz tartalma között óriási különbség lehet és, hogy tudatos étkezőként érdemes erre odafigyelned? Az avokádó nem csak finom, de fruktóz tartalma a savanyú káposztában lelhető aránnyal vetekszik, így bátran fogyaszthatjuk desszertjeinkben, mert nem emeli meg vércukor szintünket. Sőt, ennek a Közép-Amerikában őshonos fának a gyümölcse a fogyókúrázók segítségére is lehet annak ellenére, hogy nem túl kalóriaszegény. Rosttartalma növeli a telítettség érzetünket. Már mindent tudsz? Még rengeteg mondanivalónk van. Találkozzunk a kurzuson!”
Proteint Bele! menü:
“Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!”
Proteint Bele! menü:
“Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!”
Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Gyümölcsös túrótorta
- Miele diótorta
Ahogy Barbara Streisand is hangoztatta “Life’s too short. Start with Dessert!”. Ki ne vágyna reggelente egy kis finomságra? Cseréld le a felfújt, nehéz tésztákat és készíts saját magad friss péksüteményeket, amikor kedved tartja.
Jelentkezz, ha beállnál a profik sorába, akik mennyei olasz kenyérrudacskát és közkedvelt francia croissant sütnek. Tradicionális recepteket használunk, melyekkel biztos sikerre számíthatsz.
A porondon:
- Diós – fügés grissini
- Vajas croissant
Készíts egészséges desszerteket zöldségből! Menü:
“Vannak elsőre szokatlannak hangzó dolgok, de ha ezekre csípőből nemet mondanánk, most nem létezne a fapados repülő vagy a Himalája sós bőrradír. A kakaó és a cékla párosítása is elsőre furának hathat, de hidd csak el nekünk: aki esélyt ad a különös párosnak, annak mennyei ízek, csodálatos színek és krémes finomságok lesznek a jutalmai az egészségesebb étkezés tudatával párosítva. Mind ezt szénhidrát csökkentett formában készítheted el kurzusunkon, így engedélyt adhatsz magadnak a napi süteményfogyasztásra, vendégeid pedig nálad ízlelhetik meg először a modern finomságokat. Minden évszak tartogat számunkra olyan ínycsiklandó zöldségféléket, melyeket desszertjeinkhez is bátran felhasználhatunk. Ismerkedj meg velük ennek az izgalmas, 4 órás kurzusnak a keretében te is! Lehetséges zöldségből finom édességet készíteni? Bizony, így van. A jól bevált receptek megismerése mellett a cékla, répa és az avokádó jótékony hatásairól is tájékozódhatsz. Készíts izgalmas, újszerű, egészséges zöldségeket tartalmazó és mennyeien finom édességeket – sokkal jobb végzet lesz ez a növények számára is, mint bármilyen főzelék lehetne! Gondolnád, hogy az egyes zöldségek és gyümölcsök fruktóz tartalma között óriási különbség lehet és, hogy tudatos étkezőként érdemes erre odafigyelned? Az avokádó nem csak finom, de fruktóz tartalma a savanyú káposztában lelhető aránnyal vetekszik, így bátran fogyaszthatjuk desszertjeinkben, mert nem emeli meg vércukor szintünket. Sőt, ennek a Közép-Amerikában őshonos fának a gyümölcse a fogyókúrázók segítségére is lehet annak ellenére, hogy nem túl kalóriaszegény. Rosttartalma növeli a telítettség érzetünket. Már mindent tudsz? Még rengeteg mondanivalónk van. Találkozzunk a kurzuson!”
Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Önállóan tálalható de torták alapjául is szolgálhat.
Tanuld meg hogyan készíts mennyei íz kombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárunk a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén kedvedre alkothass.
A porondon:
- Pisztácia mousse fehércsokoládéval
- Maracujás mangó mousse
- Belga csokoládé mousse duplázva, vörös velővel
„Miként használjalak? Annyira sokszínű a választék, hogy alig tudom eldönteni. Néha teljes fényedben tündökölsz, máskor a háttérbe szorulva próbálod megmutatni ékességed.” Mindent beleadsz, mert rajongsz ennek az ínycsiklandó íz világnak minden változatáért, de kudarcot vallanak otthon tett kísérleteid?
Itt az alkalom, hogy megismerkedj a cukor karamellizálás alapjaival. Készíts isteni nassolni valót, azaz egy régi kedvencet, a tejkaramellát. Sós karamell rajongó vagy? Ne aggódj, ezt sem lesz alkalmad hiányolni! Légiesen könnyű poharas moussera vágysz? Vágjunk bele, nekem is ez a kedvencem! Azt gondoltad, hogy ennyi? Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb gyakorlattal távozz tőlünk, így egy méltán híres argentin desszert alapjának, a dulce de lechet is elkészítjük.
Gyere el hozzánk és harapj egy falatot a cukrászok egyik legédesebb műveletéből szórakoztató programunk keretében!
A porondon:
- Retro omlós tejkaramella
- Sós karamell öntet
- Poharas karamellás musse
- Dulce de leche
Napjainkban egyre többünk szenved cukorbetegségben, ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Torta Ricotta
- Csokoládés pilletorta
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Gyümölcsös túrótorta
- Miele diótorta
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
„Miként használjalak? Annyira sokszínű a választék, hogy alig tudom eldönteni. Néha teljes fényedben tündökölsz, máskor a háttérbe szorulva próbálod megmutatni ékességed.” Mindent beleadsz, mert rajongsz ennek az ínycsiklandó íz világnak minden változatáért, de kudarcot vallanak otthon tett kísérleteid?
Itt az alkalom, hogy megismerkedj a cukor karamellizálás alapjaival. Készíts isteni nassolni valót, azaz egy régi kedvencet, a tejkaramellát. Sós karamell rajongó vagy? Ne aggódj, ezt sem lesz alkalmad hiányolni! Légiesen könnyű poharas moussera vágysz? Vágjunk bele, nekem is ez a kedvencem! Azt gondoltad, hogy ennyi? Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb gyakorlattal távozz tőlünk, így egy méltán híres argentin desszert alapjának, a dulce de lechet is elkészítjük.
Gyere el hozzánk és harapj egy falatot a cukrászok egyik legédesebb műveletéből szórakoztató programunk keretében!
A porondon:
- Retro omlós tejkaramella
- Sós karamell öntet
- Poharas karamellás musse
- Dulce de leche
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Ahogy Barbara Streisand is hangoztatta “Life’s too short. Start with Dessert!”. Ki ne vágyna reggelente egy kis finomságra? Cseréld le a felfújt, nehéz tésztákat és készíts saját magad friss péksüteményeket, amikor kedved tartja.
Jelentkezz, ha beállnál a profik sorába, akik mennyei olasz kenyérrudacskát és közkedvelt francia croissant sütnek. Tradicionális recepteket használunk, melyekkel biztos sikerre számíthatsz.
A porondon:
- Diós – fügés grissini
- Vajas croissant
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
Ahogy Barbara Streisand is hangoztatta “Life’s too short. Start with Dessert!”. Ki ne vágyna reggelente egy kis finomságra? Cseréld le a felfújt, nehéz tésztákat és készíts saját magad friss péksüteményeket, amikor kedved tartja.
Jelentkezz, ha beállnál a profik sorába, akik mennyei olasz kenyérrudacskát és közkedvelt francia croissant sütnek. Tradicionális recepteket használunk, melyekkel biztos sikerre számíthatsz.
A porondon:
- Diós – fügés grissini
- Vajas croissant
Ahogy Barbara Streisand is hangoztatta “Life’s too short. Start with Dessert!”. Ki ne vágyna reggelente egy kis finomságra? Cseréld le a felfújt, nehéz tésztákat és készíts saját magad friss péksüteményeket, amikor kedved tartja.
Jelentkezz, ha beállnál a profik sorába, akik mennyei olasz kenyérrudacskát és közkedvelt francia croissant sütnek. Tradicionális recepteket használunk, melyekkel biztos sikerre számíthatsz.
A porondon:
- Diós – fügés grissini
- Vajas croissant
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Önállóan tálalható de torták alapjául is szolgálhat.
Tanuld meg hogyan készíts mennyei íz kombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárunk a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén kedvedre alkothass.
A porondon:
- Pisztácia mousse fehércsokoládéval
- Maracujás mangó mousse
- Belga csokoládé mousse duplázva, vörös velővel
Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Önállóan tálalható de torták alapjául is szolgálhat.
Tanuld meg hogyan készíts mennyei íz kombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárunk a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén kedvedre alkothass.
A porondon:
- Pisztácia mousse fehércsokoládéval
- Maracujás mangó mousse
- Belga csokoládé mousse duplázva, vörös velővel
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
„Miként használjalak? Annyira sokszínű a választék, hogy alig tudom eldönteni. Néha teljes fényedben tündökölsz, máskor a háttérbe szorulva próbálod megmutatni ékességed.” Mindent beleadsz, mert rajongsz ennek az ínycsiklandó íz világnak minden változatáért, de kudarcot vallanak otthon tett kísérleteid?
Itt az alkalom, hogy megismerkedj a cukor karamellizálás alapjaival. Készíts isteni nassolni valót, azaz egy régi kedvencet, a tejkaramellát. Sós karamell rajongó vagy? Ne aggódj, ezt sem lesz alkalmad hiányolni! Légiesen könnyű poharas moussera vágysz? Vágjunk bele, nekem is ez a kedvencem! Azt gondoltad, hogy ennyi? Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb gyakorlattal távozz tőlünk, így egy méltán híres argentin desszert alapjának, a dulce de lechet is elkészítjük.
Gyere el hozzánk és harapj egy falatot a cukrászok egyik legédesebb műveletéből szórakoztató programunk keretében!
A porondon:
- Retro omlós tejkaramella
- Sós karamell öntet
- Poharas karamellás musse
- Dulce de leche
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Gyümölcsös túrótorta
- Miele diótorta
Napjainkban egyre többünk szenved cukorbetegségben, ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Torta Ricotta
- Csokoládés pilletorta
Egy tökéletes textúrájú mousse bárkit lenyűgöz. Nevezhetnénk egyszerűen habnak is, de ez a francia különlegesség ennél sokkal több. Elegáns és egyben hétköznapi. Önállóan tálalható de torták alapjául is szolgálhat.
Tanuld meg hogyan készíts mennyei íz kombinációkat! A kurzus során minden lépést elejétől a végéig átjárunk a tökéletes végeredményért és azért, hogy otthon is könnyedén kedvedre alkothass.
A porondon:
- Pisztácia mousse fehércsokoládéval
- Maracujás mangó mousse
- Belga csokoládé mousse duplázva, vörös velővel
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
„Miként használjalak? Annyira sokszínű a választék, hogy alig tudom eldönteni. Néha teljes fényedben tündökölsz, máskor a háttérbe szorulva próbálod megmutatni ékességed.” Mindent beleadsz, mert rajongsz ennek az ínycsiklandó íz világnak minden változatáért, de kudarcot vallanak otthon tett kísérleteid?
Itt az alkalom, hogy megismerkedj a cukor karamellizálás alapjaival. Készíts isteni nassolni valót, azaz egy régi kedvencet, a tejkaramellát. Sós karamell rajongó vagy? Ne aggódj, ezt sem lesz alkalmad hiányolni! Légiesen könnyű poharas moussera vágysz? Vágjunk bele, nekem is ez a kedvencem! Azt gondoltad, hogy ennyi? Szeretnénk, hogy a lehető legtöbb gyakorlattal távozz tőlünk, így egy méltán híres argentin desszert alapjának, a dulce de lechet is elkészítjük.
Gyere el hozzánk és harapj egy falatot a cukrászok egyik legédesebb műveletéből szórakoztató programunk keretében!
A porondon:
- Retro omlós tejkaramella
- Sós karamell öntet
- Poharas karamellás musse
- Dulce de leche
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Napjainkban egyre többünk szenved cukorbetegségben, ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Torta Ricotta
- Csokoládés pilletorta
Ha szenvedélyesen sportolsz, mert a tökéletes alakra és az egészséges életmódra törekszel, de tartasz az édes örömök megvonásától, melyek csak visszahúznak célod elérésében, itt a megoldás. Gyere el és készítsd el velünk azt a desszertet, amelyik magas protein tartalmának köszönhetően hozzájárul a külsőd formálásához és cukormentes, így néha engedhetsz a csábításnak bűntudat nélkül. Egészséges és még is finom? Igen! Tájékozódj a megfelelő arányokról és a felhasználható alapanyagokról. A találkozó után garantáltan te gyártod majd magadnak a saját proteinszeleted!
A porondon:
- Kókuszos proteinszelet
- Almás-fahéjas fehérje tortácska
Napjainkban egyre többünk szenved különböző ételintoleranciában ezért fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy mit eszünk meg. Nem kell többet kiszolgáltatva érezned magad, ha otthon is el tudod készíteni az általad kedvelt finomságokat. Receptjeinket a hosszú évek tapasztalatai ihlették.
A porondon:
- Gyümölcsös túrótorta
- Miele diótorta
Sütni vagy nem sütni? Nálunk ez nem kérdés, hiszen a sajttorta imádók klubjában elkészítjük ennek a tortának mind két változatát. Már a neve is furcsaságot hordoz magában. Mi köze lehet a sajtnak egy desszerthez? Aki kóstolta már, az többé nem kérdezni, hanem csinálni akarja! Mitől válik tökéletesen szeletelhetővé és hogyan nem morzsálódik az alap? A kiváló állag elkészítése még egy gyakorlott cukrásznak is kihívást jelent. Milyen öntettel tálaljuk és milyen ízesítések léteznek? Mind ezt megtudhatjuk és sütés közben megismerkedünk a méltán híres New Yourk sajttorta történetével is.
A porondon:
- Erdeigyümölcsös Sajttorta
- Csokoládés- Mogyoróhabos Sajttorta
Az angolok körében nagy népszerűségnek örvendő pitetorták vonzó látványt nyújtanak, ízük pedig egyenesen mennyei. Tölthetjük őket gyümölcsökkel, habokkal, magokkal, csokoládéval. A kulcsfontosságú alaptészta pont kiemeli a töltelék ízét és kellemesen harmonizál. Ropogós, de emellett puha is. Ha te sem szeretnél több szalonnás állagú pitét készíteni, várunk mini kurzusunkon, ahol a különleges díszítés trükkjeit is ellesheted.
A porondon:
- Pekándiós csokoládés pitetorta
- Zöldcitromos pitetorta
Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.