x

Nyitvatartás és elérhetőség változás 2021.01.01-től Részletek a blogon...

2021.01.05. 12:26
x

A kialakult helyzet miatt átmenetileg csak házhoz szállítással vásárolhatóak termékeink. Részletek a blogon.

2020.03.16. 17:18
x

A Facebook bejelentkezés átmenetileg nem működik. Az elfelejtett jelszó funkció használatát javasoljuk. Bővebben ->

2018.12.07. 15:23
x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához.

ÉrtemTovábbi információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Palinkafozes_ajanlat_01_large
middle_star_badge
50 %

Bővebben a "Pálinkafőző képzés kóstolással a XVI. kerületben " ajánlatról

A pálinkafőzés ősi magyar hagyomány, s most itt a kiváló alkalom, hogy Te is elsajátítsd e misztikus tudományt! Ajánlatunkkal most 50% kedvezménnyel vehetsz rész az egynapos vagy 4 órás pálinkafőző képzésen, mely során elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülsz. De vigyázz, ha túl jó pálinkát készítesz, az egész utca a Te ablakod alatt fog sorakozni!

PÁLINKAFŐZÉS OKTATÁS/PÁLINKAFŐZŐ TANFOLYAM 14.990 Ft-ért

Eljött az idő, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva lefőzhesd Magyaroszág hungarikummá vált büszkeségét, a minőségi házi pálinkát. Amennyiben már betöltötted 18. életévedet és szeretnéd kipróbálni magad a párlatkészítés izgalmas világában, úgy egynapos képzésünkkel el tudod sajátítani a pálinkafőzés alapjait vagy tökéletesítheti meglévő tudásodat a profik által javasolt módszerek segítségével.

Az első oktatás alkalmával elsajátíthatod a gyümölcskezelést, a minőségi cefrekészítést, a hagyományos-kisüsti pálinkafőzést és a pálinka utógondozását.

Az alapoktatást követően részt vehetsz a Pálinka Mester egylépcsős desztilláló készülék bármely bemutató főzésén, ahol megtanítják neked az egymenetes (cefréből-pálinka) technológiát, így megtapasztalhatod annak számos előnyét és egyedülálló varázsát.

Gyorstalpaló oktatásunkat azoknak ajánljuk:

  • akik a gyakorlati praktikákra kíváncsiak és nincs idejük hónapokat tölteni a képzéssel,
  • akikben már érlelődik a gondolat, hogy saját párlatot állítsanak elő,
  • akiknek már van gyakorlati tapasztalatuk, de nem elégedettek,
  • akik az egyszerű és érthető szemléltetést részesítik előnyben,
  • akik a minőségi párlat előállításának a hívei,
  • akik a hagyományos kisüsti főzők mellett nyitottak az új generációs egylépcsős főzőkre használatára is.

“A képzés ideje alatt bemutatunk egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást. Ebben a folyamatban haladunk lépésről lépésre és illusztráljuk a főzőkészülék optimális beállításait, a helyes töltési mennyiséget, az alszesz megfelelő leválasztását, finomítás alkalmával az elő és utópárlat szakszerű elválasztását a középpárlattól, a pálinka szeszfokának beállítását és a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából.

A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálunk projektor segítségével a résztvevők számára, miközben a teremben lévő főző készülékek megfigyelése folyamatos. Az elméleti oktatásban az alapanyag ismeret, gyümölcs feldolgozása, cefrekezelés, alkoholos erjedés mellett kitérünk a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályok tisztázására.

A lefőzések végeztével kóstolásra van lehetőség azok részére, akik nem autóval érkeznek."

EGYLÉPCSŐS PÁLINKAFŐZÉS GYAKORLATI OKTATÁS 9.990 Ft-ért

Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.

Ebben segít a Pálinkafőzés.com – egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül – azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.

A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben. Ezek közül a legfontosabb három:

  • magasabb aroma kihozatal,
  • magasabb mennyiségi kihozatal,
  • rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.

A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítünk megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.

“A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentáljuk a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetjük a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetjük a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.”

Pálinkázz velem!

Fontos tudnivalók
  • Oktatási időpont: egész napos – 2018. november 10. (szombat, 10-17 óra) előzetes bejelentkezés szükséges a +3630/522-1099-es telefonszámon*
  • A regisztráció után email-en küldik a fontos tudnivalókat az oktatásról.
    Az oktatóteremben pálinkafőzők, kiegészítők, szakkönyvek vásárlására is van lehetőség.
A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 0. munkanaptól, 10 napon keresztül váltható be.
Információk a beváltásról

Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel! A kinyomtatott kupont vidd magaddal! Cím: 1164 Budapest, Vidámvásár utca 143.

Kérdéseddel fordulj Partnerünkhöz.

  • Telefon: 06 30 522 1099
  • Email: info@palinkafozes.com

Részletes leírás

Partnerünk

Cím: 1164 Budapest
Vidámvásár utca 143.

Email cím: info@palinkafozes.com

Telefonszám: 06305221099

Nyitvatartási idő:

H-P: 8-16:30 óra