x

Nyitvatartás és elérhetőség változás 2021.01.01-től Részletek a blogon...

2021.01.05. 12:26
x

A kialakult helyzet miatt átmenetileg csak házhoz szállítással vásárolhatóak termékeink. Részletek a blogon.

2020.03.16. 17:18
x

A Facebook bejelentkezés átmenetileg nem működik. Az elfelejtett jelszó funkció használatát javasoljuk. Bővebben ->

2018.12.07. 15:23
x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához.

ÉrtemTovábbi információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Ajanlat_01_large
middle_star_badge
45 %

Bővebben a "SZALONCUKOR KÉSZÍTŐ élménytanfolyam a Bourbon Konyhában" ajánlatról

Az ünnepek közeledtével egy nem mindennapi workshoppal készültünk, melyet a kezdő és a haladó ‘konyhatündéreknek’ is ajánlunk – SZALONCUKOR KÉSZÍTŐ TANFOLYAM’ a Bourbon kreatív élmény konyha jóvoltából, a XIV. kerületben!

  • Oktató: Sipos Péter mestercukrász
  • Az elkészült szaloncukrokat mindenki hazaviheti!!!
  • Időpont: december 12. 11:00 és 17:00 óra
  • A tanfolyam időtartalma 4 óra
  • Kiscsoportos, a létszám max. 10 fő
  • Az alapanyagokról a Bourbon Konyha gondoskodik

A tanfolyam menete:

  • A szaloncukor ismertetése és főbb jellemzői
  • Az alapanyagok ismertetése és bemutatása
  • Töltelék készítése es a szaloncukor alap elkészítése,
    a csokoládé temperálása és a szaloncukrok csokoládéba való mártása
  • Csomagolás

SIPOS PÉTER – a workshop vezetője

“13 évvel ezelőtt kezdtem a szakmát és azon a véleményen vagyok, hogy az ember mindig tanul, fejlődni kell és fontos továbbadni az elsajátított tudást, hogy mások is megélhessék azt az örömet, amit a sütés-főzés okoz. Persze akár könyvből is lehet új technikákat tanulni, amikor az ember már eljut arra a szintre, hogy az alapokat magáénak tudhatja, de mindenképpen fontosnak tartom az oktató támogatását. Reménytelen tanítvány nem létezik, mindig a tanítón múlik, hogyan adja át a tudását.
A Bourbon Konyhában különböző kurzusokat tartok, mert mindig is az alkotás öröme vonzott a leginkább, hogy másoknak örömet szerezzek. Az ételek, legyen szó cukrász vagy pék termékekről maguk a változatosság a sokszínűség, hiszen ebben a szakmában a látvány és az ízlelő bimbók játsszák a legnagyobb szerepet.
A Bourbon kurzusai a kreativitásnak adnak otthont, egy hely ahol nincsenek határok, és a részvevők egy különleges gasztronómiai kiránduláson vehetnek részt. Mindenkit sok szeretettel várok, akik szeretnék megismerni ezt a csodás édes világot!”

Ha részt veszel a gyorstalpaló tanfolyamon, karácsonykor a saját készítésű szaloncukraiddal díszítheted a fát és kínálhatod meg vendégeidet, családodat! Garantáltan megnyalják mind a tíz ujjukat!

Tanuld velem!

Fontos tudnivalók
A kupon érvényessége
2014.12.12.
Információk a beváltásról

Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel! A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre!

Partnerünk

Cím: 1148 Budapest
Fogarasi út 45-51. II.emelet ( A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!)

Email cím: info@bourbonkonyha.hu

Telefonszám: 06307482010

Weboldal:
bourbonkonyha.hu

Kérjük, válassz! (Az azonnal átvehető termékek a * -al jelölt csoportokban vannak)
Termek_02_middle
middle_star_badge
45 %
 
9.990 Ft helyett
5.490 Ft
Lejárt :(
Termek_01_middle
middle_star_badge
45 %
 
9.990 Ft helyett
5.490 Ft
Lejárt :(