Házhoz szállítás esetén a kuponnal további teendőd nincs, a vásárlástól számított 10 munkanapon belül kézhez kapod a terméket. A szállítási és az utánvétes költséget az egy rendelésben szereplő termékek összes súlya alapján számoljuk. Részletek itt: Szállítási és utánvétes költségek a Veddvelem által szállított termékekre vonatkozóan
Személyes átvétel esetén a kinyomtatott kupont vidd magaddal!
Cím:
1065
Budapest
Révay utca 10. I.emelet 109.
Email cím: info@holisticbeauty.hu
Telefonszám: 06209566433
Nyitvatartási idő:
H-P: 9-18
Sz: 10-14
Összetevők:
Szőlőmag őrlemény és biológiailag aktív összetevők kombinációjával dúsított csokoládé 72% kakaó tartalommal, élelmi rostokban gazdag javíthatja a normál szellemi és fizikai állapotot lassíthatja az öregedési folyamatokat.
A szőlőmag őrlemény rendelkezik a szőlő valamennyi jótékony összetevőjével és egészségvédő tulajdonságával. Rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, ennek köszönhetően a szőlőmag őrlemény kiemelkedő gyulladásellenes hatásokkal bír, hozzájárulhat egyes daganattípusok, különösen a prosztata-, a bőr-, a vastagbél és az emlőrák megelőzéséhez és kezeléséhez. Megtisztítja a vért, javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet. Mivel fokozza az étkezési zsírok feldolgozását, a szőlőmag őrlemény alkalmazásával hatékonyabb lesz a fogyókúra, és gyorsabban elérhető a lapos has. Erősíti a látást, resveratrol tartalmából adódóan, támogatja a ráncok eltüntetését, feszesíti a bőrt, a glükóz lebontásának gyorsításával a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében is fontos szerepet kap.
Az maca egy apró zöldséggyökér, amelyet évszádok óta fogyasztanak az Andokban élő bennszülöttek. Kizárólag 3500 méternél magasabban fekvő területeken terem. A maca gyökeret a feldolgozása előtt a napon szárítják, majd megőrlik. A 100 százalékban természetes macapor kiváló minőségű szuperélelmiszer, amely természetes formájukban tartalmaz kalciumot és vasat, valamint más, a szervezet számára létfontosságú tápanyagot. Napi 1,5 – 3 gramm macapor fogyasztása jelentősen támogatja a fizikai és a szellemi aktivitást, erősíti az immunrendszert, energiával tölt fel, helyreállítja a hormonháztartást, javítja a kedélyállapotot, valamint fokozza a libidót.
Az árpafű por kizárólag friss árpafű felhasználásával készül. A árpafű por rengeteg, a szervezet számára fontos és létfontosságú hatóanyagot és tápanyagokat tartalmaz. A árpafű por fitoaktív összetevőkben gazdag készítmény (Organikus őrlemény formában), mely segítséget nyújt abban, hogy szervezetünk pH-értéke egyensúlyba kerüljön.
Az árpafű por, mint minden természetes növényi étrend-kiegészítő fogyasztása rendszeresen ajánlott, érdemes a mindennapi étkezéseinkbe beilleszteni, így természetes módon biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványi-anyagok és vitaminok folyamatos bevitelét.
Az acai bogyó egy édes, sötétlila színű, apró csonthéjas gyümölcs, mely rengeteg, olyan értékes tápanyagokat tartalmaz, melyek szervezetünk számára értékesek és elengedhetetlenek. Édes íze ellenére alacsony cukortartalma és kimagasló rosttartalma miatt az acai bogyó világszerte az egyik legkedveltebb szuperélelmiszer. Rengeteg aminosavat, fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint Omega-zsírsavakat, növényi rostokat és nagy mennyiségben különböző nyomelemeket tartalmaz. Az acai bogyó az emésztőrendszer egészséges működéséhez hozzájárulva segít az anyagcsere helyreállításában. Az acai bogyó nagyszámú és erős antioxidánsainak köszönhetően csökkenti a kockázatát annak, hogy a szervezetben gyulladásos és daganatos betegségek alakuljanak ki, és (Organikus formában) támogatja az egészség helyreállítását.
Az acai bogyót – csakúgy, mint az összes többi szuperélelmiszert – érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe, fogyasztása frissen vagy természetes étrend-kiegészítő formájában is ajánlott. Az acai bogyó rendszeres bevitelével biztosítani tudjuk szervezetünk számára az elengedhetetlen tápanyagok pótlását.
Fodros kel alacsony szénhidráttartalom, erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatás, nagy mennyiségű kalcium, C-vitamin, folsav, béta-karotin, rost, lutein és esszenciális aminosavak. 100 gramm a szervezet vitaminszükségletének 200 százalékát fedezi. Ezek az eredetileg Kis-Ázsiából származó fodros kel legfontosabb tulajdonságai, melyekkel a fodros kel por is maradéktalanul rendelkezik. A fodros kel (latin nevén: Brassica oleracea) igazi szuperélelmiszer, összetételének és jótékony hatásainak köszönhetően a zöldleveles és sárga színű zöldségek királyának is nevezik.
Megtalálható benne az összes esszenciális aminosav, az egészségvédő omega-3 és omega-6 zsírsavakat a legkönnyebben hasznosuló formában tartalmazza. A fodros kel por több karotinoidot tartalmaz, mint a sárgarépa. Fogyasztása hozzájárul a sejtek épségének fenntartásához, csökkentheti a rák kockázatát, segít megőrizni a bőr és a haj egészségét, védi a DNS-t, javítja a látást. Hatékonyan támogatja az emésztést és a természetes zsírégetést, így a lapos has elérésében is szövetségesünk lehet. Gyorsítja a kalcium felszívódását, rostjai elősegítik a bélflóra regenerálódását. A fodros kel por nagyszerű méregtelenítő, a szervezetre káros anyagok eltávolításával többek között az emésztési problémákra, a fáradékonyságra és a krónikus fejfájásra is gyógyír lehet.
A glicin védelmet nyújt vérzések, sepsis sokk, ischémia, szövet és szervsérülés, beleértve a máj, vese, szív, bélrendszer és izom sérülése ellen. Védelmet ad gyógyszerek és mérgek által létrejövő májkárosodások, a peptidoglycan polysaccharid által előidézett artritis ellen, és gátolja a gyomorkiválasztást. Védi az emésztőrendszer nyálka rendszerét a kémiailag vagy stressz által létrejövő fekélyek ellen. A glcin számos védelmi hatással rendelkezik, gyulladásgátló, immunmoduláló, és közvetlen citovédelemet nyújt.
Hatással van a gyulladásokat előidéző sejtekre, mint a macrophage, elnyomja az átvivő faktort, gátolja a szabad gyökök létrejöttét, illetve a gyulladásos citokinok aktiválódását.
Összetevők:
Süngomba őrlemény:
Százévesek gyökere, a rhodiola rosea (rózsagyökér) avagy a hosszú, boldog élet ősi titka Tibetből
Számos nagyszerű élettani hatása mellett a modern orvostudomány egy tulajdonsága miatt figyelt fel erre a növényre, és ez nem más, mint a stressz ellenes hatás. Tudjuk, hogy a stressz manapság mindenkit utolér, és számos civilizációs betegség forrása is. (pl. magas vérnyomás). Mivel a növény adaptogén – lásd a modern orvostudomány címszó alatt részletesebben, adaptogén meghatározás címmel – vagyis nincsenek mellékhatásai, nagyszerű alternatívája lehet a stressz elleni küzdelemnek.
A *kendermag felhasználása szinte egyidős az emberiséggel, egészségvédő tulajdonságai évezredek óta ismertek. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az ideális arányban tartalmaz omega-3 és omega-6telítetlen zsírsavakat. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, azonban rendkívül fontosak, hiszen befolyásolják az immunrendszer működését és a koleszterinszintet. Rendkívül gazdag rostokban, megtalálható benne foszfor, kalcium, kálium, magnézium, réz, vas, valamint B-, C-, D- és E-vitaminok. Külön említést érdemelnek a kendermag fehérjéi, melyek rendkívül nagy százalékban szívódnak fel és hasznosulnak, jelentős mértékben fokozzák az izomnövekedést. A kendermag hatóanyagainak köszönhetően számos gyógyhatással rendelkezik. Ezek közül is kiemelkedik immunerősítő, nyugtató, illetve migrén-, köhögés-, gyulladás és hurutellenes hatása. Antioxidánsai hozzájárulhatnak a daganatok megelőzéséhez, ezen kívül a kendermag támogatja az agy- és a bélműködést, enyhíti a depresszió, az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór tüneteit, csökkenti a vérnyomást és a gyomorsav termelődését, energizál, a felesleges zsír eltávolításával és a teltségérzet kialakításával elősegíti a kívánt súlyveszést.
Az árpafű por kizárólag friss árpafű felhasználásával készül. A árpafű por rengeteg, a szervezet számára fontos és létfontosságú hatóanyagot és tápanyagokat tartalmaz. A árpafű por fitoaktív összetevőkben gazdag készítmény (Organikus őrlemény formában), mely segítséget nyújt abban, hogy szervezetünk pH-értéke egyensúlyba kerüljön.
Az árpafű por, mint minden természetes növényi étrend-kiegészítő fogyasztása rendszeresen ajánlott, érdemes a mindennapi étkezéseinkbe beilleszteni, így természetes módon biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványi-anyagok és vitaminok folyamatos bevitelét.
Lucuma az Inkák aranya. A lucuma gyümölcs nagy kincs a hazájában. Kiváló szénhidrát-, rost-, vitamin- és ásványi anyag forrás, finom karamellás ízének köszönhetően pedig az egyik legkedveltebb ízesítője a perui fagylaltoknak és jégkrémeknek. Különösen előnyösek a vegánoknak, mivel magas a vas és cink tartalma, emellett pedig jó fehérje és kálcium forrás.
Összetevők:
A homoktövis bogyójában igazoltan a következő fiziológiailag hatékony anyagok fordulnak elő: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl. likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav), trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, polifenol-összetevők, ásványi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co).
Homoktövis őrlemény a homoktövis gyógyászati alkalmazása az ókori Tibetbe nyúlik vissza, a homoktövis növeli szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát, hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. Sokan használják meghűléses megbetegedéseknél. E-vitamin- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV-sugárzástól. Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő. A homoktövis nagy C-vitamin-tartalma miatt ideális “téli gyógyszer”. A homoktövis a szélesebb közönség előtt kevésbé ismert hazánkban annak ellenére, hogy nagyobb folyóink mentén évezredek óta megtalálható ez a nemes növény. A népi gyógyászat ugyan régóta hasznosítja a gyümölcs húsát, magja olaját, mégis az emberek számára a narancs például sokkal ismertebb, mint a homoktövis. Pedig a narancshoz képest tízszer annyi C-vitamint tartalmaz.
A moringa növény egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában is, köszönhetően a magas tápanyagtartalmának és gyulladáscsökkentő tulajdonságának. Ez a superfood Ázsiából hódította meg a világot, ott a növény minden részét felhasználják, a gyökerétől a levelekig. Ezekben az országokban már generációk óta használják cukorbetegség, szívbetegségek, vérszegénység, ízületi gyulladás, májproblémák megelőzésére. A növény fehérjetartalma közel 30%.
A baobab, az afrikai majomkenyérfa gyümölcse az élet fája. Magas C-vitamin- és 50 % körüli rost tartalmának köszönhetően kitűnő sejtvédő és emésztés javító. Egy valódi szépítő-, és építő superfooddal ismerkedhetnek meg, amely egy hihetetlen szépségű, különleges fa még az ágon lógva kiszáradó gyümölcstermésének pora. Bővelkedik C-vitaminban, vasban, és bioflavonoidokban. Összességében: fiatalít, és növeli az immunrendszer stabilitását.
Az árpafű por kizárólag friss árpafű felhasználásával készül. A árpafű por rengeteg, a szervezet számára fontos és létfontosságú hatóanyagot és tápanyagokat tartalmaz. A árpafű por fitoaktív összetevőkben gazdag készítmény (Organikus őrlemény formában), mely segítséget nyújt abban, hogy szervezetünk pH-értéke egyensúlyba kerüljön.
Az árpafű por, mint minden természetes növényi étrend-kiegészítő fogyasztása rendszeresen ajánlott, érdemes a mindennapi étkezéseinkbe beilleszteni, így természetes módon biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványi-anyagok és vitaminok folyamatos bevitelét.
A glicin védelmet nyújt vérzések, sepsis sokk, ischémia, szövet és szervsérülés, beleértve a máj, vese, szív, bélrendszer és izom sérülése ellen. Védelmet ad gyógyszerek és mérgek által létrejövő májkárosodások, a peptidoglycan polysaccharid által előidézett artritis ellen, és gátolja a gyomorkiválasztást. Védi az emésztőrendszer nyálka rendszerét a kémiailag vagy stressz által létrejövő fekélyek ellen. A glcin számos védelmi hatással rendelkezik, gyulladásgátló, immunmoduláló, és közvetlen citovédelemet nyújt.
Hatással van a gyulladásokat előidéző sejtekre, mint a macrophage, elnyomja az átvivő faktort, gátolja a szabad gyökök létrejöttét, illetve a gyulladásos citokinok aktiválódását.
Összetevők:
A fekete berkenye nem csak vitaminok és ásványi anyagok forrása. A fekete berkenye egészségtámogató összetevőivel kapcsolatban egyrészt az A-, C-, E-, K-vitaminokat, valamint a teljes B-vitamin-csoportot kell megemlíteni. Az ásványi anyagok és nyomelemek közül a gyümölcs jelentős mennyiségű kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és vasat tud felmutatni.
Fekete berkenye örlemény A fekete berkenye nem csak vitaminok és ásványi anyagok forrása. A fekete berkenye mennyiségileg legnagyobb és valószínűleg legérdekesebb hatóanyag-tartalma azonban a polifenolok nagy csoportjában rejlik, amelyek fő képviselői a flavonoidok és az antocianinok. A polifenolok roppant erős antioxidánsoknak számítanak, amelyekből az arónia – más bogyósokkal összevetve – felülmúlhatatlan mennyiséget tartalmaz. Szokatlanul erős antioxidatív hatásuk alapján a polifenoloknak számos egészségtámogató hatást tulajdonítanak.
Az árpafű por kizárólag friss árpafű felhasználásával készül. A árpafű por rengeteg, a szervezet számára fontos és létfontosságú hatóanyagot és tápanyagokat tartalmaz. A árpafű por fitoaktív összetevőkben gazdag készítmény (Organikus őrlemény formában), mely segítséget nyújt abban, hogy szervezetünk pH-értéke egyensúlyba kerüljön.
Az árpafű por, mint minden természetes növényi étrend-kiegészítő fogyasztása rendszeresen ajánlott, érdemes a mindennapi étkezéseinkbe beilleszteni, így természetes módon biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványi-anyagok és vitaminok folyamatos bevitelét.
Az acai bogyó egy édes, sötétlila színű, apró csonthéjas gyümölcs, mely rengeteg, olyan értékes tápanyagokat tartalmaz, melyek szervezetünk számára értékesek és elengedhetetlenek. Édes íze ellenére alacsony cukortartalma és kimagasló rosttartalma miatt az acai bogyó világszerte az egyik legkedveltebb szuperélelmiszer. Rengeteg aminosavat, fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint Omega-zsírsavakat, növényi rostokat és nagy mennyiségben különböző nyomelemeket tartalmaz. Az acai bogyó az emésztőrendszer egészséges működéséhez hozzájárulva segít az anyagcsere helyreállításában. Az acai bogyó nagyszámú és erős antioxidánsainak köszönhetően csökkenti a kockázatát annak, hogy a szervezetben gyulladásos és daganatos betegségek alakuljanak ki, és (Organikus formában) támogatja az egészség helyreállítását.
Az acai bogyót – csakúgy, mint az összes többi szuperélelmiszert – érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe, fogyasztása frissen vagy természetes étrend-kiegészítő formájában is ajánlott. Az acai bogyó rendszeres bevitelével biztosítani tudjuk szervezetünk számára az elengedhetetlen tápanyagok pótlását.
Lucuma az Inkák aranya. A lucuma gyümölcs nagy kincs a hazájában. Kiváló szénhidrát-, rost-, vitamin- és ásványi anyag forrás, finom karamellás ízének köszönhetően pedig az egyik legkedveltebb ízesítője a perui fagylaltoknak és jégkrémeknek. Különösen előnyösek a vegánoknak, mivel magas a vas és cink tartalma, emellett pedig jó fehérje és kálcium forrás.
A kendermag felhasználása szinte egyidős az emberiséggel, egészségvédő tulajdonságai évezredek óta ismertek. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az ideális arányban tartalmaz omega-3 és omega-6telítetlen zsírsavakat. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, azonban rendkívül fontosak, hiszen befolyásolják az immunrendszer működését és a koleszterinszintet. Rendkívül gazdag rostokban, megtalálható benne foszfor, kalcium, kálium, magnézium, réz, vas, valamint B-, C-, D- és E-vitaminok. Külön említést érdemelnek a kendermag fehérjéi, melyek rendkívül nagy százalékban szívódnak fel és hasznosulnak, jelentős mértékben fokozzák az izomnövekedést. A kendermag hatóanyagainak köszönhetően számos gyógyhatással rendelkezik. Ezek közül is kiemelkedik immunerősítő, nyugtató, illetve migrén-, köhögés-, gyulladás és hurutellenes hatása. Antioxidánsai hozzájárulhatnak a daganatok megelőzéséhez, ezen kívül a kendermag támogatja az agy- és a bélműködést, enyhíti a depresszió, az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór tüneteit, csökkenti a vérnyomást és a gyomorsav termelődését, energizál, a felesleges zsír eltávolításával és a teltségérzet kialakításával elősegíti a kívánt súlyveszést.
Összetevők:
A baobab, az afrikai majomkenyérfa gyümölcse az élet fája. Magas C-vitamin- és 50 % körüli rost tartalmának köszönhetően kitűnő sejtvédő és emésztés javító. Egy valódi szépítő-, és építő superfooddal ismerkedhetnek meg, amely egy hihetetlen szépségű, különleges fa még az ágon lógva kiszáradó gyümölcstermésének pora. Bővelkedik C-vitaminban, vasban, és bioflavonoidokban. Összességében:fiatalít, és növeli az immunrendszer stabilitását.
Süngomba őrlemény
A kendermag felhasználása szinte egyidős az emberiséggel, egészségvédő tulajdonságai évezredek óta ismertek. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy az ideális arányban tartalmaz omega-3 és omega-6telítetlen zsírsavakat. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, azonban rendkívül fontosak, hiszen befolyásolják az immunrendszer működését és a koleszterinszintet. Rendkívül gazdag rostokban, megtalálható benne foszfor, kalcium, kálium, magnézium, réz, vas, valamint B-, C-, D- és E-vitaminok. Külön említést érdemelnek a kendermag fehérjéi, melyek rendkívül nagy százalékban szívódnak fel és hasznosulnak, jelentős mértékben fokozzák az izomnövekedést. A kendermag hatóanyagainak köszönhetően számos gyógyhatással rendelkezik. Ezek közül is kiemelkedik immunerősítő, nyugtató, illetve migrén-, köhögés-, gyulladás és hurutellenes hatása. Antioxidánsai hozzájárulhatnak a daganatok megelőzéséhez, ezen kívül a kendermag támogatja az agy- és a bélműködést, enyhíti a depresszió, az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór tüneteit, csökkenti a vérnyomást és a gyomorsav termelődését, energizál, a felesleges zsír eltávolításával és a teltségérzet kialakításával elősegíti a kívánt súlyveszést.
Az álombogyó (Ashwagandha, Withania somnifera) amellett hogy az egyik legismertebb és legtöbbet használt gyógynövény az ayurvéda, siddha és kínai gyógyászatban, a nootropikumok jellegzetességeit is magában hordozza, ezért mind a mai napig tökéletes a neurodegeneratív betegségek, pl. az Alzheimer-kór és a depresszió kezelésére. Eme Délkelet-Ázsiából származó gyógynövény a gyömbérek családjába tartozik, ezért sokan egyszerűen csak sárga gyömbérként ismerik, agyserkentő hatásai mellett.
A glicin védelmet nyújt vérzések, sepsis sokk, ischémia, szövet és szervsérülés, beleértve a máj, vese, szív, bélrendszer és izom sérülése ellen. Védelmet ad gyógyszerek és mérgek által létrejövő májkárosodások, a peptidoglycan polysaccharid által előidézett artritis ellen, és gátolja a gyomorkiválasztást. Védi az emésztőrendszer nyálka rendszerét a kémiailag vagy stressz által létrejövő fekélyek ellen. A glcin számos védelmi hatással rendelkezik, gyulladásgátló, immunmoduláló, és közvetlen citovédelemet nyújt.
Hatással van a gyulladásokat előidéző sejtekre, mint a macrophage, elnyomja az átvivő faktort, gátolja a szabad gyökök létrejöttét, illetve a gyulladásos citokinok aktiválódását.
Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.