Kérjük válassz az alábbi ajánlatok közül

01_middle
middle_star_badge
50 %

Ettél már igazán jó steaket? Olyat, ami elomlik a szádban: se nem nyers, se nem túl sült? Mennyei étel, amit nehéz elkészíteni, ám az eredmény megéri a pepecselést.

Steaket sütni nem olyan bonyolult, hogy egy halandó ne tanulhassa meg, viszont nem olyan egyszerű, hogy az otthoni kísérletezgetés helyett, ne érje meg inkább szakembertől ellesni a fortélyokat.

Ezen az estén minden titokra fény derül, amit eddig nem tudtál a Steakekről, vagy nem mertél megkérdezni. A húsok minősége és mennyisége is terítéken lesz, hogy hol érdemes beszerezni és, hogyan érdemes elkészíteni. Miért jó teljesen átsütve, és kevésbé, mitől nem lesz rágós, mint a cipőtalp? S ha a húsról már eleget tudunk, akkor jöhet a lényeg. Jó főzést, jó szórakozást

Menü:

 • Kéksajtos kelvirág krémleves pirított kolbásszal répachips-szel
 • Ausztrál kenguru steak grill zöldségsalátával
 • Ausztrál répatorta pekándióval
 
22.980 Ft helyett
11.490 Ft
02_middle
middle_star_badge
50 %

Egy könnyed menü elkészítésének elsajátítása kiváló Séf társaságában, aki ezúttal is apró trükkökkel és praktikákkal kedveskedik a kuktáknak. A részvevők bepillantást nyerhetnek a varázslatos mediterrán ételek készítésébe, melyet egy csodálatos desszerttel koronáznak meg.

Kápráztasd el családodat, barátaidat gasztronómiai tudásoddal, készíts nekik mennyei vacsorát, akár egy profi!

Menü:

 • Toszkán paradicsom leves
 • Parajos gorgonzolás gnocci (saját készítésű gnoccival)
 • Limoncellós mascarpone csodakrém
 
19.500 Ft helyett
9.790 Ft
01_middle
middle_star_badge
50 %

Amikor még messze a karácsony, a nyár is rég elmúlt már, igazi felüdülést jelenthet egy kis déli meleget, hangulatot idéző íz világ. Spanyolország egyik izgalmas tartománya Valencia, ahol nem csak a táj elragadó, de a specialitásaik is egy egész estét különlegessé tesznek.

A valenciai Fokhagyma leves a fokhagymalevesek királya, igazán különleges és tartalmas, és hogy mitől, azt lehet kideríteni a KuktaParty-nál. Mint oly sok mindennek, a Paella-nak is az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Sokféle ízesítésben készítik, húsos, halas, tengeri rákos, kagylós variációban, de a földrajzi adottságoknak megfelelően. Az eredeti Paella Valenciana alapját a csirke és a nyúlhús adja.

Végül egy kis valenciai mandulával meghintett desszerttel zárjátok az estét, hogy a hangulat garantált legyen, a Cheffel együtt fogyaszthatjátok el a nyári hangulatot idéző menüt.

MENÜ

 • Spanyol fokhagyma leves, valenciai Olivás kenyérrel
 • Paella Valenciana
 • Fahéjas sült tej, pirított mandulával
 
20.980 Ft helyett
10.490 Ft
03_middle
middle_star_badge
50 %

A vietnami konyháról nem sokat tudunk, pedig változatos, sok színű, igen ízletes. Különleges gasztronómiai élményben lesz része, annak aki ellátogat hozzánk. A rizs mellett a friss zöld fűszerek, és zöldségek játsszák a főszerepet a vietnami fogásoknál. Itt az ideje bekukkantani Dao Phung kosarába. Sok féle gazdag tésztás levesek közül a híres Pho leves készítjük el Fannival, aki megtanít minket erre a finom ételre. De nem lehet kihagyni a híres nyári tekercset, ami a vietnami étkezés szimbóluma. Ez után az est után garantáltan sikered lesz a vendégeid körében, ha ezeket a remek fogásokat kínálod nekik.

MENÜ

 • Pho Ga csirkés tésztaleves Egész Vietnam egy tálban
 • Tavaszi tekercs Az ég, a föld és az emberek között megbonthatatlan egységet testesít meg
 • Fanni kedvenc édessége
 
18.280 Ft helyett
9.180 Ft